VirSCAN VirSCAN

1, U kunt elk bestandstype UPLOADEN, bestandsgrootte max. 20 Mb.
2, VirSCAN ondersteunt Rar/Zip decompressie, max. 20 bestanden per Rar/Zip
3, VirSCAN kan Rar/Zip bestanden scannen die beveiligd zijn met wachtwoord 'infected' of 'virus'.
4, Als uw browser geen bestanden kan uploaden, kunt u VirSCAN uploaden.

Taal
Serverbelasting
Server Load
VirSCAN
VirSCAN

1, U kunt elk bestandstype UPLOADEN, bestandsgrootte max. 20 Mb.
2, VirSCAN ondersteunt Rar/Zip decompressie, max. 20 bestanden per Rar/Zip
3, VirSCAN kan Rar/Zip bestanden scannen die beveiligd zijn met wachtwoord 'infected' of 'virus'.

Over VirSCAN

VirSCANVirSCAN

VirSCAN.org is een GRATIS on-line scanservice welke geüploade bestanden controleert op malware, gebruikmakend van de anti-virus engines die vermeld zijn in de VirSCAN lijst. Na het uploaden van bestanden die u wilt laten controleren kunt u zien hoe schadelijk of onschadelijk de bestanden zijn voor uw computer.

VirSCAN.org is geen vervanger voor anti-virussoftware op uw computer. Het is niet de bedoeling, en ook niet mogelijk, dat VirSCAN uw computer beschermt tegen malware. VirSCAN scant alleen bestanden welke mogelijk virussen, trojans, backdoors, spyware, dialers of andere malware bevatten. VirSCAN is niet verantwoordelijk voor het resultaat van de scan. Zelfs als alle gebruikte AV engines er niet in slagen om malware te detecteren in een bestand wil dat nog niet met 100% zekerheid zeggen dat dit bestand malwarevrij en veilig voor uw computer is. Sommige anti-virus engines kunnen een bestand als malware definiëren wat achteraf een false positive blijkt te zijn. Door het gebruikte platform en de engine versies is het resultaat van de scan niet te vergelijken met werkelijke capaciteiten van de gebruikte anti-virussoftware wanneer die op uw computer is geïnstalleerd. Er zijn situaties denkbaar waarbij VirSCAN er niet in slaagt echte malware te detecteren en het geïnstalleerde anti-virusprogramma op uw computer wél. Ook het tegenovergestelde is mogelijk, het op uw computer geïnstalleerde anti-virusprogramma detecteert geen malware en VirSCAN wél. Vanwege de hierboven vermelde situaties draagt VirSCAN geen enkele verantwoordelijkheid voor het resultaat van de scan.

Wanneer het bestand dat door u is geüpload verdacht is, zal VirSCAN het bestand versturen naar de deelnemende AV bedrijven voor analyse. Antivirusbedrijven zullen dan hun virusdefinities updaten als er malware is gevonden. Wanneer u het niet eens bent met VirSCAN's reglement, maak dan geen gebruik van deze service van VirSCAN.  VirSCAN zal het bestand dat u upload niet bewaren, dus neem alstublieft geen contact met ons op wanneer u uw bestand niet meer kunt vinden. VirSCAN.org wordt mogelijk gemaakt door verschillende fans in de antivirus industrie en het is een gratis service en geen opensource project. VirSCAN's service is voor iedereen gratis te gebruiken. VirSCAN is neutraal naar de verschillende antivirus bedrijven. VirSCAN wordt gesteund door veel antivirus fans en antivirus bedrijven.

VirSCAN gemeenschap:
    1. VirSCAN is een gratis en vrij toegankelijke service.
    2. VirSCAN biedt multi-engine online scanners.
    3. VirSCAN verzendt verdachte bestanden met het rapport naar antivirus bedrijven.
    4. Daardoor kunnen de antivirus bedrijven hun virusdefinities bijwerken en helpen om de computers van hun klanten veilig te houden. 
    5.VirSCAN is niet betrokken bij commerciële activiteiten met de antivirus bedrijven.

Opmerking: Verdachte bestanden kunnen normale bestanden zijn, geïnfecteerde bestanden, door een virus beschadigde bestanden, schadelijke programma's enz. Malware (Kwaadaardige software) zijn virussen, wormen, trojans, spyware, adware, dailers, Jokers, keyloggers, enz..