VirSCAN VirSCAN

1, Puteți ÎNCĂRCA orice tip de fișier, însă limita este de 20Mb per fișier.
2, VirSCAN suportă decompresie Rar/Zip, însă arhiva nu trebuie să conțină mai mult de 20 fișiere.
3, VirSCAN poate scana fișiere arhivate cu parola 'infected' sau 'virus'
4, Dacă browser-ul dumneavoastră nu poate încărca fișiere, vă rugăm să descărcați încărcarea VirSCAN.

Limba
Nivelul de încărcare a serverului
Server Load
VirSCAN
VirSCAN

1, Puteți ÎNCĂRCA orice tip de fișier, însă limita este de 20Mb per fișier.
2, VirSCAN suportă decompresie Rar/Zip, însă arhiva nu trebuie să conțină mai mult de 20 fișiere.
3, VirSCAN poate scana fișiere arhivate cu parola 'infected' sau 'virus'

Despre VirSCAN

VirSCANVirSCAN

VirSCAN.org este un serviciu GRATUIT de scanare on-line, care verifică fişierele încărcate împotriva viruşilor, folosind motoarele antivirus, indicate în lista VirSCAN. La încărcarea fişierelor pe care doriţi să le verificaţi, puteţi vedea rezultatul de scanare şi gradul de pericol al fişierelor încărcate.

VirSCAN.org nu poate înlocui programul antivirus de pe computerul dvs. VirSCAN nu ar putea proteja calculatorul de la virusare. VirSCAN doar scanează fişiere, care pot conţine viruşi, troieni, backdoors, spyware, dialere, key-loggere. Cu toate acestea, VirSCAN nu poartă responsabilitatea pentru rezultatele scanării. Chiar dacă toate motoarele AV incluse la VirSCAN nu detectează niciun fel de virus în fişierul pe care l-aţi încărcat, nu garantează că fişierul este curat şi sigur pentru computerul dumneavoastră. Unele motoare de antivirus pot defini la fişierele pe care le va încărca ca există un virus, dar s-ar putea dovedi a fi un fals pozitiv. Având în vedere platforma şi versiunea motorului, raportul de scanare nu poate arăta abilităţile reale ale furnizorilor de antivirus. Sunt situaţii posibile când VirSCAN nu reuşeşte să identifice un virus real, dar furnizorul AV, indicat în test, este capabil de a găsi virusul, sau, din contră, VirSCAN detectează virusul, dar motorul AV nu reuşeşte să o facă. Toate aceste exemple menţionate mai sus pot să apară, astfel încât VirSCAN nu poartă nicio responsabilitate pentru rezultatele din scanare ..

Dacă fişierul care l-aţi încărcat este identificat ca suspect, VirSCAN va trimite fişierul de raport şi vânzătorilor de antivirus care participă la serviciul VirSCAN pentru a fi analizate. Companiile de antivirus vor actualiza baza de date a semnăturilor dacă este găsit un virus real. Dacă nu sunteţi de acord cu clauza sau acordul VirSCAN, vă rugăm să nu folosiţi serviciul VirSCAN. VirSCAN nu va salva fişierul care l-aţi încărcat o dată, aşa încât vă rugăm să nu contactaţi VirSCAN atunci când nu puteţi găsi fişierul. VirSCAN.org este organizat de mai mulţi fani din industria antivirus şi acesta este un site gratuit şi nu un proiect OpenSource. Serviciul VirSCAN este gratuit şi public. VirSCAN este neutru furnizorilor de antivirus. VirSCAN este susţinut călduros de mulţi fani si producatori de antivirus.

Comunitatea VirSCAN:
     1. VirSCAN este gratuit şi, în general, un serviciu disponibil.
     2.VirSCAN oferă utilizatorilor scanere online cu multi-motor.
     3.VirSCAN oferă vanzătorilor de antivirus rapoarte şi fişiere infectate sau suspicioase.
     4.Pe lângă asta, vanzătorii de antivirus sunt de acord pentru a păstra semnătura virusului în baza de date pentru a ajuta utilizatorii să îşi menţină calculatoarele şi informaţiile sigure.
     5.VirSCAN nu este implicat în activităţi comerciale cu niciun furnizor antivirus.

Notă: fişierele suspecte pot conţine fişiere normale, fişierele infectate, viruşi, programe nocive şi aşa mai departe. Malware-urile (programe rele) sunt viruşi, viermi, troieni, spyware, adware, dailers, Jokers, keyloggers, etc